lördag 27 augusti 2011

Bra P2P/torrenttjänster

Tänkte passa på att tipsa om lite olika internettjänster som jag tycker är trevliga.

scrapetorrent.com
Denna sidan söker torrents från flera trackers, men till skillnad från liknande sökmotorer kan man filtrera sin sökning i ytterligare steg. Det går även att ställa in sorteringsalternativ och vilka trackers man vill söka från.

eztv.it
På denna sida kan man registrera sig och få en lista över de tv-serier man följer. Man kan välja att bocka av de avsnitt man har sett, det står information om när nya avsnitt kommer och så fort ett nytt avsnitt är släppt länkas det in till din lista, vanligtvis tillsammans med länkar till andra trackers. Det går även att bygga rss-feeds till serier via eztv.

Personligen laddar jag inte ned något från eztv, utan använder enbart kalendertjänsten eftersom den är så pass smidig och påminner mig om vilka avsnitt jag sett och inte. En stor nackdel med eztv är att sidan ofta är överbelastad.

vcdq.com
VCD Quality är en sida som specialiserat sig på att visa kvalitén på olika releaser. Ljudkvalitén och bildkvalitén bedöms, ofta finns skärmdumpar och kommentarer. Man kan även se om det är en P2P-release eller om den kommer från scenen.

tvsubs.net
Är nog bland de bättre tjänsterna för undertexter som jag hittat. Inriktar sig enbart på tv-serier och gör det bra. Till filmer finns alltid subscene.com

torlock.com
Torlock är en tjänst där användare får betalt för att peka ut fejkade och trasiga torrents. På så sätt har torlock troligtvis den största samlingen av verifierade torrents. Om man brukar ha problem med fejkinnehåll kan det vara ett bra ställe att ta sig en titt på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar